Tuinontwerper

Tuinontwerper van Tuinontwerpburo Groenendijk

Foske Groenendijk is de tuin- en landschapsingenieur achter Tuinontwerpburo Groenendijk. In 1993 heeft zij haar HBO-opleiding tuin- en landschapsinrichting afgerond aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein in Boskoop en Velp. Tot 2002 heeft zij gewerkt als tuinontwerper en calculator bij een hoveniers- c.q. grond-, weg- en waterwerkenbedrijf in Reeuwijk, waar zij veel technische kennis heeft opgedaan. De volgende 9,5 jaar was zij in dienst als tuinontwerper en calculator bij een middelgroot hoveniersbedrijf in Woerden. Hier is haar ontwerpervaring enorm uitgebreid op het gebied van zowel kleine als grote tuinen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en instellingen. Halverwege 2012 werd duidelijk dat er een volgende stap genomen moest worden en zodoende werd in oktober 2012 Tuinontwerpburo Groenendijk opgericht door Foske.

Inmiddels zijn al honderden tuinontwerpen over de tekentafel gegaan en hebben  vele opdrachtgevers hun tuin laten aanleggen (zie onze portfolio). ‘Elk contact met een opdrachtgever is weer anders en dat maakt mijn werk zo interessant en afwisselend. Voor mij is het enorm belangrijk om een goede relatie op te bouwen met opdrachtgevers, zodat ik samen met hen tot een goed doordacht en mooi eindresultaat kan komen’. Foske heeft diverse malen in bekende tuinbladen gestaan. In  publicaties  kunt u zien welke mooie tuinen van Foske zijn uitgelicht door de magazines ‘Wonen, landelijke stijl’, ‘Home&Garden’, ‘Chic Garden’ en ‘Tuinontwerp’.

Foske Groenendijk

Ontwerpopdrachten voor bedrijven, particulieren en hoveniersbedrijven

De nadruk ligt op het ontwerpen van tuinen en dakterrassen bij particulieren, maar bedrijven, stichtingen en VVE’s  weten Tuinontwerpburo Groenendijk ook steeds vaker te vinden. Verder maken wij met grote regelmaat tuinontwerpen en beplantingsplannen voor diverse hoveniersbedrijven uit de regio. Mede door deze samenwerking zien wij wat verschillende hoveniers daadwerkelijk kunnen realiseren in tuinen.

Heeft u interesse in een tuinontwerp en/of beplantingsplan van onze tuinarchitect? Neem dan vrijblijvend contact met onze tuinontwerper op.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.