Tuinontwerpburo Groenendijk

Tuinontwerpburo Groenendijk is een professioneel en meedenkend tuinontwerpbureau met een breed werkterrein. Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van zeer kleine tuinen tot grote bedrijfstuinen, het maken van beplantings- en verlichtingsplannen, het inrichten van natuurlijke zones (eventueel aansluitend op de ecologische
infrastructuur), het begeleiden van hoveniers tijdens de tuinaanleg, het opstellen van
onderhoudsplannen, het geven van tuinadvies bij u thuis, etc.
Aan zowel particuliere opdrachtgevers als bedrijven en stichtingen geven wij graag advies over de invulling van de buitenruimte.

Werkterrein van Tuinontwerpburo Groenendijk

Wij zijn gevestigd in Bodegraven-Reeuwijk, maar werken met grote regelmaat buiten het ‘Groene Hart’ van Nederland en komen ook over de grens in het buurland België. Afstand is voor ons geen probleem.

Ontwerpstijl en sfeer

Qua ontwerpstijl is Tuinontwerpburo Groenendijk breed georiënteerd: strakke en
moderne tuinen, natuurlijke tuinen, organische tuinen etc.
Naast de stijl is de sfeer in een tuin erg belangrijk. Daarmee bedoelen wij de sfeer die past bij het huis en de directe omgeving.
Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld boerentuinen bij mooie opgeknapte boerderijen,
landschappelijke tuinen bij huizen in een natuurlijke omgeving, (strakke) jaren’30-tuinen bij nieuwe jaren’30 woningen, jaren’30 tuinen bij oude huizen, (moderne) daktuinen bij penthouses en ga zo maar door…..

 

Strakke vogelvriendelijke tuin in BenthuizenGerenoveerde moderne villa met een strakke natuurvriendelijke tuin

Werkwijze

Elk tuinontwerpbureau heeft zijn eigen werkwijze. Een uitgebreide uitleg over onze manier van werken vindt u op de webpagina Werkwijze.

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.