Lopende projecten

In een prachtige jaren’30- straat in Gouda staat een mooi, oud en statig pand met een diepe achtertuin, welke wij geheel in stijl met het huis mogen restylen. In de tuin staat een enorme monumentale Kastanjeboom. Superleuke opdracht!

In Snelrewaard ligt tussen de dijk en de Hollandse IJssel een wat verouderde landelijk gelegen villa. De villa wordt afgebroken en er gaat een geheel nieuwe woning gebouwd worden. Wij mogen, in samenwerking met Treur Tuinen, een modern tuinontwerp met beplantingsplan voor de enthousiaste opdrachtgevers maken.

Aan de rand van Alphen aan de Rijn wordt momenteel een 2-onder-1-kap woning gebouwd. De tuin grenst aan het lager gelegen water. Wij mogen voor de gehele tuin een stijlvol, warm en kindvriendelijk ontwerp met beplantingsplan maken.

Voor een nog te bouwen twee-onder-een-kap-woning in Schilde (België) mogen wij de omliggende tuin van ca. 3200 m² ontwerpen. Het huis wordt gebouwd in de jaren’20 modernistische stijl. De tuin mag nabij het huis aansluiten op deze expliciete bouwstijl en meer van het huis af willen de eigenaren een natuurlijke boerensfeer.

Op een prachtig gelegen perceel met uitzicht op twee plassen in Loosdrecht gaat een rustgevende, bloemrijke en kindvriendelijke tuin aangelegd worden, maar eerst mogen wij de inrichting hiervoor bedenken. Een leuke en uitdagende opdracht!

In een prachtige straat in Velp staat een jaren’30 huis met een garage, een kleine schaduwrijke achtertuin en een vrij grote en zonnige voortuin. De eigenaren hebben ons gevraagd om voor beide tuinen een passend ontwerp te maken. De achtertuin willen we (figuurlijk) meer diepte geven en de voortuin moet praktisch en fraai zijn om naar te kijken vanuit het huis en natuurlijk vanaf de weg.

In Lijnden staat een dijkwoning, waarbij de tuin ruim 3 meter lager ligt. Wij hebben de uitdaging aangenomen om van deze gedateerde tuin een fijne en onderhoudsarme tuin te maken.

In een buitenwijk van Laren staat een prachtig jaren’50 huis. De voortuin heeft inmiddels een restyling ondergaan. De bewoners komen er echter niet uit hoe ze de achtertuin moeten veranderen in een tuin met rechte lijnen, meerdere terrassen, speelplek voor de kinderen en mooie beplanting. Aan ons is gevraagd om een goed doordacht en mooi ontwerp te maken.

De tuin rondom een half-vrijstaande moderne villa in Woerden mag drastisch door ons veranderd worden. De wens is om een strakke tuin te realiseren, waarbij warme kleuren en ruimte belangrijk zijn.

Wat is Haarlem toch een prachtige stad! Wij hebben de opdracht gekregen om in een
jaren-30 wijk een daktuin van ruim 100 m2 te ontwerpen. De daktuin heeft de hele dag zon en staat direct in verbinding met de keuken en de woonkamer-en-suite.

In Leiden staat een serviceflat, waarbij de beplanting al ruim 35 jaar geleden is aangelegd. Tijd voor en update dus! Wij mogen voor de achtertuin een beplantingsplan maken, rekening houdend met de elementen wind, schaduw en droogte en natuurlijk met de wensen van de bewoners van dit complex.

In Breukelen staat een prachtig gelegen vrijstaande woning, die momenteel gerestyled wordt. Wij mogen een deel van de tuin voor onze rekening nemen.

In Utrecht wordt een nieuw kinderdagverblijf ingericht bij een grote verzekeringsmaatschappij. Wij mogen voor de tuin bij dit kinderdagverblijf een spannend en natuurlijk ontwerp bedenken. Het thema is ‘Vriendjes’. Dit betekent dat de kindertuin een gevoelstuin mag worden, waarbij zichtlijnen, daglicht, het thuisgevoel, ontdekken etc. belangrijk zijn. Weer een nieuwe en leuke uitdaging!

Grenzend aan een jong natuurgebied wordt in Waverveen binnenkort een moderne villa gebouwd. Het is een enorme uitdaging om de tuin te verweven met het moderne gebouw en de grillige vormgeving van de vogelrijke natuur. Wij mogen deze uitdaging op papier gaan zetten.

Momenteel zijn wij begonnen aan het ontwerp voor een nog te bouwen woning in Plan Park Zuid Utrecht in De Meern. Het nieuwe huis wordt gebouwd in de stijl van een herenhuis uit 1900. De inrichting van het huis wordt modern.  De vormgeving en inrichting van de tuin wordt strak, maar met een knipoog naar vroegere tijden!

Voor een verzekeringsmaatschappij in Utrecht met een groot buitenterrein hebben wij functionele, representatieve en gebruiksvriendelijke inrichtingsplannen gemaakt.
Momenteel worden deze plannen werkelijkheid en hebben wij een adviserende rol gekregen in de realisatie.

Voor diverse hoveniers maken wij tuinontwerpen en beplantingsplannen, zoals o.a. een ontwerp bij voor een kleine nieuwbouwtuin in Waddinxveen, een ontwerp bij een oud huis in Gouda en het upgraden van een voortuin in Reeuwijk.