Lopende projecten

Rondom een oude boerderij in Schalkwijk ligt een tuin, die aangepakt mag worden. Het is de bedoeling dat alle ‘losse’ stukjes met elkaar verweven worden, zodat ze een eenheid worden met elkaar, met de boerderij, de stallen en met de landelijke omgeving.
Een leuk opdracht voor ons!

In de wijk Waterrijk in Woerden hebben wij al veel tuinen mogen ontwerpen. Door mondelinge reclame hebben wij weer een nieuwe opdracht gekregen in deze prachtige wijk.

In Den Haag wordt een nieuwe wijk met de naam Vroondaal ontwikkeld. Voor de tuin bij een hoekwoning in deze wijk is ons gevraagd een tuinontwerppakket samen te stellen.
Met name het tegengaan van inkijk in de achtertuin vraagt om een creatieve oplossing.

Achter een monumentaal pand in Vollenhove ligt een kleine stadstuin. De eigenaresse heeft ons de opdracht gegeven om van deze tuin iets creatiefs te maken, compleet met een waterelement, een klein muurkasje, diverse zitplekken en mooie beplanting en verlichting. Dat doen wij natuurlijk graag.

Tuineigenaren in Culemborg willen graag een volwassen tuin, waarbij de bestratingsmaterialen hergebruikt moeten worden. Uiteraard willen wij aan deze wens voldoen. Het tuinontwerp met beplantingsplan is inmiddels af en de reacties zijn erg leuk.

In Snelrewaard ligt tussen de dijk en de Hollandse IJssel een wat verouderde landelijk gelegen villa. De villa wordt afgebroken en er gaat een geheel nieuwe woning gebouwd worden. Wij mogen, in samenwerking met Treur Tuinen, een modern tuinontwerp met beplantingsplan voor de enthousiaste opdrachtgevers maken.

Aan de rand van Alphen aan de Rijn wordt momenteel een 2-onder-1-kap woning gebouwd. De tuin grenst aan het lager gelegen water. Wij mogen voor de gehele tuin een stijlvol, warm en kindvriendelijk ontwerp met beplantingsplan maken.

Voor een nog te bouwen twee-onder-een-kap-woning in Schilde (België) mogen wij de omliggende tuin van ca. 3200 m² ontwerpen. Het huis wordt gebouwd in de jaren’20 modernistische stijl. De tuin mag nabij het huis aansluiten op deze expliciete bouwstijl en meer van het huis af willen de eigenaren een natuurlijke boerensfeer.

Op een prachtig gelegen perceel met uitzicht op twee plassen in Loosdrecht gaat een rustgevende, bloemrijke en kindvriendelijke tuin aangelegd worden, maar eerst mogen wij de inrichting hiervoor bedenken. Een leuke en uitdagende opdracht!

In Leiden staat een serviceflat, waarbij de beplanting al ruim 35 jaar geleden is aangelegd. Tijd voor en update dus! Wij mogen voor de achtertuin een beplantingsplan maken, rekening houdend met de elementen wind, schaduw en droogte en natuurlijk met de wensen van de bewoners van dit complex. Naast het beplantingsplan hebben wij alle voorbereidingen getroffen voor de offertefase.

Grenzend aan een jong natuurgebied wordt in Waverveen momenteel een moderne villa gebouwd. Het is een enorme uitdaging om de tuin te verweven met het moderne gebouw en de grillige vormgeving van de vogelrijke natuur. Wij mogen deze uitdaging op papier gaan zetten in de vorm van een tuinontwerp en ene beplantingsplan.

Voor een verzekeringsmaatschappij in Utrecht met een groot buitenterrein hebben wij functionele, representatieve en gebruiksvriendelijke inrichtingsplannen gemaakt.
Inmiddels is de tuin aangelegd en is ons gevraagd om de ontwikkeling van de tuin aan de zijlijn te volgen, zodat het eindbeeld van de plannen ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Voor diverse hoveniers maken wij tuinontwerpen en beplantingsplannen, zoals o.a. een ontwerp bij voor een kleine nieuwbouwtuin in Waddinxveen, een ontwerp bij een oud huis in Gouda en het upgraden van een voortuin in Reeuwijk.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.