Tijdloze tuinen

 

Tijdloze tuinen zijn ongevoelig voor trends

In tijdloze tuinen zijn weinig of geen hedendaagse trends opgenomen. Ze hebben geen houdbaarheidsdatum en kunnen jaren lang meegaan zonder te gaan vervelen. Sterker nog: Tijdloze tuinen worden alleen maar mooier in de loop van de tijd. Kleine bomen
worden groot en karakteristiek, heesters groeien mooi uit, borders komen in evenwicht, tegels van natuursteen slijten iets uit, waardoor ze nog mooier zijn en houten onderdelen verkleuren naar een mooie grijze tint.

De hieronder geplaatste tuinfoto’s zijn mooie voorbeelden van tijdloze tuinen.
Door op deze foto’s te klikken  kunt u de sfeer van deze tuinprojecten proeven.

Tijdloze tuinen stralen rust uit en ze zijn boeiend gedurende het gehele jaar qua structuur en weelderigheid. Belangrijk is dat de inrichting van de tuin aansluit op de sfeer van het huis en, indien mogelijk, ook op de directe omgeving. Hierdoor wordt alles een eenheid en blijft de tuin rust uitstralen.

Tijdloos en toch anno 2016:

Door een paar moderne accenten aan te brengen zijn deze tuinen ook echt van nu. Denk maar aan het plaatsen van bijvoorbeeld drie strakke plantenbakken (in een opvallende kleur) op een goed zichtbaar punt in de tuin of een strakke eettafel en stoelen.
Deze losse elementen zijn trendgevoelig, maar ook gemakkelijk te vervangen als ze niet meer van nu zijn.

Wilt u ook graag een tijdloze tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.