Rotonde in Woerden

Opening rotonde in Woerden (maart 2014): Zaterdag 15 maart is om 10.30 uur de rotonde bij de kruising Hollandbaan/Molenvlietbaan geopend.
Dit ging gepaard met het loslaten van hele veel ballonnen en natuurlijk een drankje. De bloemrijke rotonde in Woerden is geadopteerd door de politieke partij LijstVanderDoes, ontworpen door Tuinontwerpburo Groenendijk een aangelegd door Romijn Tuinen.

Artikel in AD Woerden (22 februari 2014):
De partij LijstVanderDoes adopteert de rotonde op de kruising Molenvlietbaan en de Hollandbaan in Woerden. Deze rotonde was al enige tijd in verval en moet weer het visitekaartje worden van de omgeving. De partij tekende gisteren een contract met de gemeente.
De rotonde komt vol te staan met bloemen: ‘Door een gebrek aan bloemen in de gemeente gaat het aantal bijen, hommels en vlinders hard achteruit. Terwijl onze voedselproductie voor 80% afhankelijk is van bestuiving door de bijtjes en hommels,’ vertelt fractievoorzitter Jaap van der Does. ‘Daar gaat LijstVanderDoes wat aan doen.’ De partij heeft een tuinontwerp voor de rotonde laten maken door Tuinontwerpburo Groenendijk. Binnenkort begint Romijn Tuinen uit Woerden aan de aanleg. ‘Het wordt een veelkleurig plaatje.’

 

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.