Portfolio

Deze portfolio is rijk gevuld sprekende foto’s met tuinprojecten door heel Nederland in diverse tuinstijlen (modern, natuurlijk, tijdloos, jaren ’30 etc.).
Naast het fotomateriaal geven wij een uitgebreide uitleg over het tuinproject, zoals de wensenlijst van de opdrachtgevers, de situatie van de tuin voor de tuinaanleg, het materiaalgebruik in de nieuwe tuin, uitleg over het tuinontwerp door de tuinontwerper, een beknopte weergave van de plantenkeuze en vaak een reactie van de klant.

Een tuin wordt steeds mooier als deze ouder wordt:

Met regelmaat vernieuwen wij onze portfolio. Zo plaatsen wij foto’s van nieuwe
tuinprojecten op onze website, maar ook voegen wij nieuwe foto’s toe aan de portfolio van ‘oude’ projecten: een tuin wordt immers steeds mooier als deze ouder wordt!
Planten worden volwassen, materialen zijn minder ‘clean’ en de tuin krijgt een eigen karakter door het toevoegen van persoonlijke elementen van enthousiaste tuineigenaren.

Door op de onderstaande groene teksten of tuinfoto’s te klikken krijgt u een goede indruk van tuinen, welke door Tuinontwerpburo Groenendijk zijn ontworpen. ‘Onder’ elke foto zitten nog veel meer tuinfoto’s van het desbetreffende project.

Kleine tuinen  Grote tuinen     Bedrijfstuinen     Vijvertuinen    Moderne tuinen
Dakterras    Jaren 30 tuinen    Tijdloze tuinen    Boerentuinen   Bedrijfstuinen

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Bent u enthousiast geworden van onze portfolio en wilt u ook een mooie, evenwichtige en sfeervolle tuin?
Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.