Kosten tuinontwerp en projectbegeleiding

De kosten tuinontwerp  kunnen per tuinontwerpbureau sterk verschillen. Dit is afhankelijk van de opleiding en ervaring van de tuinontwerper en de kwaliteit en compleetheid van het tuinontwerppakket. Wij geven u een uitgebreid en duidelijk pakket, gemaakt door een tuin- en landschapsingenieur met een HBO-opleiding en ruime ervaring en garanderen u een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding.

Een compleet ontwerppakket bestaat uit een definitief ontwerp met een moodboard voor toe te passen materialen, een verlichtingsplan en een beplantingsplan. Een beplantingsplan wordt compleet gemaakt met een foto van elke voorgestelde plant, een uitleg per plantensoort (bloeitijden, bloemkleur, etc.), onderhoudsvoorstel per plantensoort en een bestellijst van de beplanting (aantallen en maat).

Boerentuin in Est

Kosten tuinontwerp

De kosten tuinontwerp op basis van een compleet ontwerppakket of alleen een tuinontwerp of beplantingsplan zijn afhankelijk van de oppervlakte van de tuin en bijkomende factoren (o.a. wensenlijst, moeilijkheidsgraad). Bij het doorgeven van de oppervlakte van uw tuin kunnen wij u een richtprijs noemen en kunnen dit bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan u toelichten.

Kosten projectbegeleiding en technische uitwerkingen

Als een hovenier de tuin gaat aanleggen kan het wenselijk zijn om de hovenier extra uitleg te geven over het tuinontwerp of om de hovenier te begeleiden tijdens de verschillende werkzaamheden in de tuin. Onze tuinontwerper kan deze projectbegeleiding voor u verzorgen en is dan het aanspreekpunt van de hovenier. Zo kunt u er vanuit gaan dat de tuin perfect wordt aangelegd en heeft u er geen omkijken naar.
Soms zijn technische uitwerkingen van een bepaald element aan te bevelen voor een juiste uitvoering. De kosten voor projectbegeleiding en/of technische uitwerkingen kunnen wij van te voren vastleggen, maar mogen ook op basis van nacalculatie berekend worden. Zo betaalt u nooit teveel. U mag aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.

Bent u benieuwd naar de kosten van een tuinontwerp voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.