Klantreacties tuinadvies

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

 

Het is elke keer weer een uitdaging om binnen een paar uur bij mensen thuis een
passend tuinadvies te geven. Hieronder volgen een aantal klantreacties van
enthousiaste opdrachtgevers:

Klantreactie tuinadvies van fam. Nordkamp uit Voorschoten:
Wij kregen ons huis maar niet verkocht, omdat de tuin klein was in verhouding tot het huis. Na een tuinadvies van ca. 2 uur heeft Foske van Tuinontwerpburo Groenendijk een lowbudget-tuinschets gemaakt. Door een paar eenvoudige ingrepen lijkt de tuin nu dieper en breder. Twee weken na het veranderen van de tuin hebben we ons huis kunnen verkopen! Wij zijn helemaal blij.

Klantreactie tuinadvies van mevr. Visser uit Mijdrecht:

Onze achtertuin was aan renovatie toe. We zijn zelf aan het schetsen gegaan, maar kwamen er niet uit. Onze zoon en schoondochter hebben een paar jaar geleden Foske gevraagd om voor hun tuin een ontwerp te maken. Het resultaat was verrassend en heel functioneel.
Daarom hebben wij Foske om advies gevraagd. We gaven aan dat we geen gras meer
wilden, maar er moest wel groen en kleur in de tuin komen. Ook een plekje voor onze
dierbare tuinbank, een klein kweekkasje, een loungehoek en een plaats voor een eettafel voor 7 personen.
Het advies van Foske omvatte een tuinschets met een beplantingsplan. Het eindresultaat is een prachtige tuin met ruimte voor de kleine kweekkas, ons bankje, een eethoek en een
loungehoek.
Steeds als we in de tuin zitten zeggen we: “Wat is het  mooi geworden, hier waren we zelf nooit op gekomen”. De tuin lijkt veel groter en heeft veel kleur en oogt groen.
Wij zijn  heel blij dat we Foske hebben geraadpleegd. 

Klantreactie tuinadvies van fam. Groenewold uit Zwolle:
Onze voor-, zij- en achtertuin, aangelegd in 1994, was toe aan een renovatie. Maar hoe pak je dat aan? Op internet en in boeken en tijdschriften vind je prachtige tuinen en geweldige ideeën, maar hoe projecteer je dit in je eigen tuin? Daarnaast hadden we zelf allerlei ideeën en wensen voor de tuin. We wilden het graag in één keer goed doen. Op al onze vragen kregen we in één middag antwoord bij Tuinontwerpburo Groenendijk. Voorafgaand aan onze afspraak hebben we via e-mail foto’s en een plattegrond van onze tuin gestuurd naar Foske, samen met foto’s van een tuin waarvan de sfeer ons aansprak. Met al deze input zijn we samen met haar aan de slag gegaan. En het resultaat mag er zijn!