Bedrijfstuinen

Bedrijfstuin als visitekaartje

Tuinontwerpburo Groenendijk ontwerpt naast particuliere tuinen ook bedrijfstuinen.

Tuinen rondom bedrijfspanden moeten een verzorgde en representatieve uitstraling hebben. Bezoekers zien de tuin en de hoofdingang van het bedrijfspand als eerste en vormen samen dus het visitekaartje van uw bedrijf.
Vaak is er naast of achter een bedrijfspand ruimte voor een personeelstuin, waarin het personeel en de directie kunnen borrelen tijdens personeelsfeestjes, even buiten een boterham kunnen eten in de lunchpauze of zelfs kunnen werken achter de laptop.
In grote bedrijfstuinen kunnen wandelpaden aangelegd worden, zodat het personeel even de benen kan strekken.

Inrichting van een bedrijfstuin

Bij de inrichting van bedrijfstuinen, waar veel mensen werkzaam zijn en/of waar veel bezoekers per dag komen, is een juiste balans tussen parkeer- en beplantingsvakken heel belangrijk. Ook moet er rekening gehouden worden met een logische route van en naar de hoofdentree.
Daarnaast zijn verlichting, veiligheid en inbraakpreventie belangrijke aspecten voor bedrijfstuinen.

Onze tuinontwerper heeft ruime ervaring om uw bedrijfstuin creatief, stijlvol, maar ook functioneel in te richten. Er wordt rekening gehouden met de benodigde ruimte voor parkeervakken, een rustige plek voor uw personeel  en een exclusieve entree van uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfstuin een laag onderhoudsniveau heeft.

Klik op de foto voor meer info en foto’s.

Wilt u ook een passende tuin bij uw bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.